lørdag den 29. maj 2010

Mellemfornøjet?

Forhåbentlig får jeg ikke brug for dem, men hvis ny vejret ikke skulle arte sig, så har jeg da et pat sjove nye vanter.

IMG_3242

Overraskelsen er indersiden af tomlen

IMG_3248

Man kan jo ikke lade være med at smile.

Opskriften er Moooody Owl Mittens af Anna-Karin Consoli og kan købes lige her

onsdag den 26. maj 2010

Der strikkes og strikkes

Jeg har på knap to uger næsten strikket en Cape fra Helga Isagers Strikketøj i to tråde Supersoft. Endnu en gang har jeg strikket næsten eksklusivt på kun et strikketøj. Jeg ved ikke, hvad der er kommet over mig.

lørdag den 22. maj 2010

Where have you been all my life?

Jeg må sige, at jeg er begejstret.

Forhistorien til det hele er, at jeg har tør hud. Som i meget tør hud. Med den hårde og lange vinter, vi har haft, er det kun blevet værre og til sidst blev det så slemt, at alle mine forsøg på at finde en foundation, der ikke bare sad i flager, resulterede i, at jeg længe ikke har gået med foundation. Min shiseido, som jeg ellers sværger til og som har været rigtigt god, var den første, der måtte opgive. Senere opgave også Chanels Teint Innocence og selv den flydende Lancóme foundation som ekspedienten længe talte om, måtte hun indrømme ikke kunne hamle op med min hud.

En dag faldt jeg tilfældigt over en reklame for Maybelline Dream Creamy foundation, der blev anbefalet til tør hud. En hurtig rundtur på YouTube afslørede, at de forskellige Vloggere for det meste var enige - her var et billigt produkt, der virkelig gjorde en forskel.


Så jeg skyndte mig ned i Matas og måtte konstatere, at der er man holdt op med at forhandle Maybelline. Der var heller ingen hjælp at hente andre steder, så jeg var en tur forbi feelunique.com, der kunne levere den til en billigere pris en herhjemme.

Den kom i morges og 4 timer senere er jeg stadig begejstret. Den farve, jeg bestilte, er lige en anelse mørkere end min normale vinterblege hud, men den bliver god til sommer, når jeg har fået en smule farve.

Jeg har allerede lavet en bestilling på en lidt lysere farve, for jeg kan mærke, at dette bliver en yndling.

Et godt råd, som jeg fik på YouTube, var ikke at bruge den medfølgende svamp. Jeg er nu alligevel tilhænger af at bruge fingrene.

lørdag den 15. maj 2010

Kreative dage

Min Kristi Himmelfartsminiferie er blevet brugt på at færdiggøre nogle projekter.

Først Monday Morning Cardigan strikket i dobbelt Supersoft farve Cranberry på pind 4. Den vejer ca. 400g med knapper. Knapperne er købt ved beadsneeds UK.

IMG_3176

IMG_3194

Jeg har også strikket en lotus hat i en nøgle Schachenmayr nomotta Fashion Alpaka

IMG_3200

Og en Damson strikket på pind 4. Garnet er det kendte Kauni Effektgarn.

IMG_3205

IMG_3208

lørdag den 1. maj 2010

Nogle dage kan kun lolcats forklare situationen

funny pictures
moar funny pictures

Min fine koral farvede "nu er det snart sommer" cardigan måtte lade livet. Min strikkefasthed passer, antallet af masker passer. Passer min cardigan? Tjah, hvis jeg var linebacker måske. Over brystet overlapper fronterne med ca. 5 cm og det er før, jeg har strikket båndet til knapper.

Har jeg nævnt, at størrelsen jeg strikker efter burde have givet en cardigan, der var lige stram nok? Så nu må jeg forsøge mig med en mindre pindestørrelse, når jeg engang har tilgivet opskriften/garnet.

Efter fiaskoen tog jeg en tur i min lokale Netto. De har garn fra i morgen, men i min butik er garnet allerede væltet ned i en stor blandet bunke. Jeg er ikke rigtigt til ren bomuld, men var interesseret i bambus-garnet. Jeg var dog hverken begejstret over farverne eller garnet.

Hmm, gad vide hvad jeg så skal give mig i kast med af strikkeprojekter.