lørdag den 9. juli 2011

Luna

Jeg lovede i går Merete, at jeg ville vise min cardigan forfra. Den blev først færdig i går aftes og fik knapper på her til morgen (et eller andet skal man jo lave, når man vågner halv seks)

Og her er den så (se venligst bort fra mine leggings)
IMAG0021
Jeg har teststrikket opskriften og har valgt at føre bærestykket ned over brystet, for i opskriften stopper det lige midt på brystet og det forstyrrer mine øjne. Jeg har brugt babyalpaca/bomuld fra garnudsalg.dk og det har været en fornøjelse at strikke med det. Jeg ville nok selv have valgt at det strikkede (her tænker jeg ikke på hulmønsteret) var mindre åbent, men jeg kan godt li' kombinationen af garn og model. Og jeg skal helt sikkert have mere af garnet, når det engang bliver muligt. Flere detaljer om projektet her

Jeg har også taget mig sammen og har fået vasket og udspændt mit første Wollmeise projekt, nemlig Sugared violets (flere detaljer her) og det er blevet noget større end forventet. Jeg fik brugt hele nøglet på nær enkelte ender.
IMAG0022
Billedet er taget mens jeg var i gang med at sætte nåle i, derfor ser det skævt ud.

IMAG0024
Jeg kan godt li' de små blomster. Da jeg strikkede det lignede det ikke blomster, men en god udspænding hjælper gevaldigt på det.

6 kommentarer:

Anne sagde ...

Luna er rigtig flot :-)

Fie sagde ...

Tak :)

Merete sagde ...

Hvor er Luna flot. Sådan en trøje må jeg eje.

Fie sagde ...

Tak, Merete, den har været hurtig at strikke, hvis man ser bort fra de lange perioder, hvor jeg ikke kunne tage mig sammen. Begge ærmer blev strikket på en dag med mange pauser.

Diktesoph sagde ...

Sikke en flot cardigan!! Wow, jeg er meget imponeret. Og sjalet er da bare rigtig skønt, passer perfekt her til de kølige sommeraftener :)

Fie sagde ...

Takker, jeg venter bare på lidt køligere vejr, så jeg har en grund til at bruge min cardigan, for det er lige varmt nok i øjeblikket.

Håber du nyder din ferie.