lørdag den 11. februar 2012

En hyggelig lørdag

Når nu man som jeg har et veludviklet du-kan-da-ikke-bringe-en-baby-til-verden-uden-et-eneste-stykke-strik-til-at-byde-den-velkommen-gen og barnets moder er en god kollega, der altid er den første til at beundre nyt strik, jamen så er der ingen vej udenom.

IMAG0280

Det bliver en lille Frederik, men hverken mor eller jeg ønskede en lyseblå, så i stedet bliver tæppet blå (så folk ikke stiller for mange spørgsmål om kønnet) i en længer uld/cashmere blanding. Og det bliver ikke det eneste strik, han får love at nyde, der er hue og vanter/sokkker på pindene. Og måske den meget passende Frederiks Vest fra All You Knit Is Love hvis tiden tillader det. Babystrik har den dejlige egenskab, at det hurtigt er færdigt.

I skal da heller ikke snydes for et billede af den færdige trøje, der fik hellange ærmer, der passer til trøjens oversized udseende. Den er perfekt at dase rundt i på en dag som i dag.


IMAG0275Jeg overvejer en sommerversion i uld/bomuld med korte ærmer.

5 kommentarer:

Merete sagde ...

Din trøjer er super flot. Den ser rigtig godt ud med længe ærmer. Det mønster du har valgt til babytæppet er bare så flot.

Mysticia sagde ...

Fed trøje og rigtig flot farve! Og jeg er helt enig i at de sarte babyfarver godt kan trænge til fornyelse. Herhjemme er alt grønt, brunt og gult :-)

Fie sagde ...

Tak, jeg er helt vild med trøjen, så det bliver nok ikke den eneste i den opskrift :)

Babyer skal have farver, der er ingen vej udenom. Så må vi andre bruge pasteller, når vi skal lege romantiske.

Dorthe sagde ...

Hvor er den lækker. Hvad er det for et mønstre? Jeg kan virkelig godt tænke mig at strikke den.

Fie sagde ...

Tak :) Opskriften hedder Wrapped Pullover og skulle gerne være tilgængelig på Ravelry i den nærmeste fremtid.