lørdag den 22. juni 2013

Skal der gå et år?

For så har jeg stadig nogle måneder endnu.

Min Ravellenics fail var så stor en fail, at jeg ikke har lavet et blogpost siden. Oops. Jeg kan ikke engang forklare hvorfor, jeg mistede bare lige pludselig lysten. Lysten forsvandt sammen med lysten til at strikke, men den er så sandelig kommet tilbage.

Sidste weekend tog Louise og jeg sammen med halvdelen af Århus til Northside. Northside var meget af det her
IMAG0101
(Ja, jeg blev lidt forelsket i guitaristen igen. Og hvem kan ikke elske navnet Janove?)

En del af det her
IMG_20130614_141737
(Trillian ud af wollmeise i farven Mamba Samba)

Meget lidt af det her
IMAG0127
Bemærk de indsmuglede paraplyer

Og mange af dem her
IMAG0150
Folk der stod ca. 1½ time og ventede på Trentemøller Det var alletiders festival, men næste år vil jeg helst overleve uden en skadet ankel, der tvang mig tigligt hjem søndag.

Der var garnstafet samme weekend og vi var i Fandango, hvor vi mødte Trine og hvor Louise ikke ville lade mig købe kælegarn, fordi vi cold sheeper i år. Ja, hele året.

Strikket bliver der også.
  IMAG0069
Pont Neuf i Wollmeise DK i farven Ooohm. Jeg har lavet den om til en sweater istedet for en cardigan, da jeg ikke kan se mig selv bruge den åben og jeg gider ikke alle de knapper.

Mit nuværende store projekt er en del af Lindses stribe KAL IMAG0157
Her er det bagsiden af Elfe, som jeg strikker i Wollmeise pure og twin i farverne admiral og wolke. Opskriften siger, at man skal strikke på en pind 4, men jeg tog en pind 3,75 i brug i stedet. Troede jeg. For det viser sig, at jeg strikker på pind 2.75. Lad os lige tage den igen; jeg strikker en voksen top på pind 2,75. Nej, jeg ved heller ikke, hvor det er gået galt, men størrelsen ser okay ud indtil videre.

Ellers går tiden mest med arbejde, hvor vi er i gang med en stor omlægning og tilmed får både ny direktør og kontorchef den 1. juli.  Det er en lidt hård tid med en del ekstra arbejde, men resultatet bliver forhåbentligt godt.

Ingen kommentarer: