fredag den 4. maj 2012

St. Bededag

Det er stadig tidlig morgen her - en af bivirkningerne af at stå tidligt op i hverdagene er, at man også står tidligt op i weekenden.

Mens vasketøjet får sig en tur i maskinen sidder jeg med mit nyeste projekt (de gamle er bare ikke så sjove for tiden) nemlig en ny Gåseøje i Blackhill Uld & Bomuld fra garnudsalg.dk. Da jeg havde min anden gåseøje på fik jeg lyst til at strikke en ny i et lettere materiale. Jeg er rigtigt glad for min første udgave, men den er blevet lidt stor i det, så den har tendens til 80'er look med den ene skulder off the shoulder. Jeg er født i 80erne, så det er et look jeg befinder mig godt i, men jeg kunne godt tænke mig et alternativ.

Senere på måneden skal jeg til Monaco og se formel 1 og i den forbindelse kunne jeg godt se mig selv sidde og kigge ud over havnen iført capri bukser og en let og luftig gåseøje og hvilken bedre farve en cote d'azur? Bestilling søndag og levering tirsdag, så kan det ikke gøres hurtigere.

Jeg er i gang med skulder nummer to og er ikke i tvivl om, at det bliver en succes.


Jeg har valgt at strikke med en enkelt tråd i den almindelige uld  bomuld for at få det helt lette udtryk. Selvom jeg lige har strikket en udgave færdig, ja så er jeg ikke blevet træt af at strikke den igen - ikke endnu i hvert fald.

Skyerne ser mørke ud her til morgen, men mon ikke vi kan håbe på lidt sol senere? Vi er nogle, der trænger.

3 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Tidlige morgener er også både hverdags- og fridagskost her :-)

Lad og krydse fingre for rimeligt vejr :-)

Marianne sagde ...

Glæder mig til at se resultatet - den anden blev rigtig god til dig. Men hvis du hele tiden går og taber dig, er det jo klart det hele bliver for stort ;-) Held og lykke med projektet

Fie sagde ...

Den anden bliver snart udsat for et kirurgisk indgreb, så skuldrene bliver lidt kortere. Men først fortsætter jeg med den blå.

Tja, jeg har nok lidt svært ved selv at vurdere min størrelse i øjeblikket på grund af vægttab, så jeg må lære at måle mig selv lidt oftere :)