søndag den 1. november 2009

Succes!

Dagen i går får helt klart stemplet en succes (hvis vi lige ser bort fra den brændte kage, som ifølge alle udsagn stadig var god).

Det var hygge, hygge og mere hygge hele vejen igennem krydret med grin og strik. Som Sandie sagde, så er det rart, at være i et forum, hvor det er tilladt at strikke.

Vi blev enige om, at selvfølgelig skal det her gentages og det skal det! Det er bare om at finde en dato (og jeg lægger gerne hus til igen, måske endda med en rengjort lejlighed næste gang, hvem ved.)

Og hold da op hvor blev Ravelry nævnt mange gange.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg mener stadig kagen var rigtig god. :D

Og ja, hvor blev Ravelry nævnt meget. Men det var jo også det der fik os bragt sammen, kan man sige. Og så er det så stor en del af vores hverdag. ;)

Nød også Sandies og Helles fortællinger om hvad børn dog kan finde på at sige. Det var sjovt!

Og igen mange tak for lån af lejlighed! :) Det var virkelig hyggeligt og helt klart en succes!

Fie sagde ...

Resterne er blevet prøvesmagt af en hel tredje (og blev serveret uden kanter) der ikke opdagede nogen forskel. Det er så typisk, at når jeg endelig får ødelagt et bagværk, er det når der er gæster.

Børn er fantastiske, men hvor er jeg glad for, at vi kan nøjes med at grine af deres historier og hold da op, hvor blev der grint.

Jeg er helt sikkert med næste gang, vi skal bare finde en dato. Som sagt kan jeg næsten alle weekender og lægger gerne hus til igen. For min skyld måtte dette gerne blive en fast ting.