tirsdag den 10. maj 2011

Blev jeg klogere?

Dagen har gået med arbejde, hvor vi bl.a. havde et kursus om Windows 7 og office 2010. Lidt overflødigt, når man nu bruger begge dele derhjemme, men jeg lærte da noget - gule bananbolsjer kan indehold tvivlsom "chokolade"fyld. For ja, selvfølgelig modtog vi bestikkelse, der er da klart.

Jeg lærte dog lidt relevant - men det havde intet med office eller windows at gøre, men kom sig af de 5 minutter, hvor han viste forskellen på vores nuværende ScanJour version og den nye ScanJour funktion og hvordan den integrerede bedre med Word. 1½ time givet godt ud eller noget....

Senere havde vi nedbrud i ScanJour og så var det på tide at komme hjem. Bestemte jeg i hvert fald (på trods af trusler om at blive smidt ud af vinduet, ville computeren alligevel ikke arte sig).

Da jeg kom hjem huskede jeg, at jeg ikke havde fået lavet en blodprøve til sygehuset, så jeg skyndte mig at lave en og sende den af sted. Prøven signalerer blot at det endnu en gang er tid til et kontrolbesøg på Herning Sygehus. Forhåbentlig går det også denne gang.

Ingen kommentarer: