onsdag den 29. juni 2011

Den er her!

Den er her! Og jeg er bare så glad for den allerede. Alle de ting den kan og så meget hurtigere end den gamle. Og så er den pæn - men ikke så pæn som den bliver, når jeg engang får fremskaffet et nyt cover. Jeg overvejer også, om den ikke skal ha' en fin lille taske. Måske i noget farverigt stof? Det kan da kun blive godt. Min gamle telefon blev prompte overtaget af den kære Søren, der helt fik julelys i øjnene, for nu var chancen der for at prøve en smartphone og finder ud af, om det er noget for ham, uden at skulle give alt for mange penge for den.

Det er ikke kun begejstringen over ny telefon og ekstremt hurtig levering, der har påvirket humøret i opadgående retning i dag (på trods af, at jeg har brugt dagen på at skrive meget lange breve til kværulanter - hvorfor er det lige, at jeg får alle kværulanterne????) Jeg har været med nogle kolleger på Bryghuset efter arbejde og fået et par fadøl for at bekæmpe den lumre varme, der har lagt sig som en dyne over os. Hvis det kan gi' til et par tordenskrald i aften, så ville det ikke gøre mig noget.

Nu skal der spises. Jeg greb en china box på hjemvejen, det er jo kun passende efter et par fadøl ;)

2 kommentarer:

Diktesoph sagde ...

Yay! Jeg glæder mig til at se mere fra den :)
Fedt at den allerede er kommet. Det er da hurtigt?

Og mums med china! Årh, kunne jeg ellers godt lige bruge. For ikke at snakke om de der fadøl. Godt turen snart går hjemover :)

Fie sagde ...

Det er ekstremt hurtigt. Jeg troede heller ikke helt på det, før jeg fik den i hånden. Så ProShop kan helt sikkert anbefales.

Jeg gentager succesen med en tur på bryghuset igen i dag efter arbejde. Nu skal Bidrag holde fælles middag, så mon ikke der også ryger en fadøl eller to indenbord?