tirsdag den 28. juni 2011

Fyringsrunde aflyst

Indtil videre. Der kan komme en til efteråret, men det har vi jo selvfølgelig glemt alt om inden længe.

For at hjælpe lidt med at afbøde den hårde tid, vi har været igennem, har jeg givet mig selv en ny mobiltelefon, så en af de nærmeste dage kommer der en HTC sensation til mig. Jeg kan ikke vente!

3 kommentarer:

Diktesoph sagde ...

Pyha, så kan man ånde lettet op. For en stund.
Men synes faktisk det er lidt tarveligt at I har gået rundt og spekuleret over det, og så pludselig, så udskyder vi den! tsk tsk...

FEEEEDT med telefon! Jeg selv købte en htc Desire S lige inden jeg tog afsted og jeg ELSKER den! Jeg glæder mig SÅ meget til at komme hjem og bruge den med netværk også :D
Glæder mig til at se din. Den er garanteret rålækker :)

Fie sagde ...

Det gode ved aflysningen er, at vi samtidig har fået at vide, at ministeriet har fundet en pose penge, som egentlig var øremærket noget andet, men som vi får del i. Samtidig har vi været ekstra produktive det første kvartal, så vi får en større bid af den samlede bevillingskage, så alt i alt skal vi nok af med nogle folk, men det bliver nok nærmere 5 end de 25 der var i udsigten indtil i dag.

Jeg har en HTC Hero i forvejen, men nu kan tiden bare gå for langsomt. Jeg har bestilt med levering på mit arbejde, så jeg ikke skal gå en ekstra dag og vente bare fordi post danmark holder telefonen som gidsel.

Diktesoph sagde ...

Det lyder ikke dårligt! Tillykke med det! Så er sommeren reddet :)

Og god ide med telefonen! Der er ikke noget værre end at vide at den ligger liiiiige nede posthuset og bare venter på at blive hentet :)